Állapotfelmérés, megelőzés Dohányzásról leszokás Alvászavarok kezelése Agyi katasztrófa utáni rehabilitáció
Allergia / gombaszűrés Testsúly menedzsment Emésztési problémák Mozgássérült gyermek-rehabilitáció
Szívbetegségek szűrése Stresszoldás / meddőség Különböző eredetű fájdalmak Mozgásszervi (gerinc) betegségek
Rólunk
Elérhetőségeink
Diagnosztikai szolgáltatásaink
Gyógymódok - kezelési módok
Hírek, események
Könyv- és eszközajánló
Cikkek, írások
Partnereink
Oktatás, rendezvények
Pácienseink írták
English
 

Pácienseink írták

      

Mónika

Kedves Dr. Hegyi Gabriella és valamennyi Munkatárs!

Nagy örömmel írok: 2016 február 13-án megszületett kisbabánk, Laura Johanna :)

Úgy érzem, hogy a kezeléseknek is köszönhető, hogy ez megtörténhetett!

Köszönet mindenért!

További sok erőt és egészséget kívánok a munkájukhoz!

 

A.B.

Tisztelt Főorvos Asszony!

2012 tavaszán az interneten találtam rá az Intézetre.

Akkor már csaknem két éve próbálkoztunk a párommal a második babával, de sajnos nem sok sikerrel. A párom akkor 34, én 31 éves voltam. Nekem az első gyerekem után (2009.év) sajnos rendszertelenné váltak az addig percre pontos havi ciklusaim. Ezért fordultam Önhöz. Mindenek előtt a ciklusaimat kellett rendezni. Szóval 2012 tavaszán megkaptam az első fonalbeültetéses akupunktúrás kezelést. Az ezt követő minden hónapban kaptam kezelést, és ciklusom mind hosszát, mind kimenetelét tekintve helyre állt. Sajnos időközben kiderült,hogy kétoldali petevezeték elzáródásom van, illetve korai menopauza is fenyeget. A petevezeték elzáródás feloldására aviva tornázni kezdtem 2012 októberében. A két módszer hatására 2012 decemberében a szervezetem készen állt egy új élet befogadására, és megfogant második gyerekünk:-) Csodaként éltük/éljük meg a történteket, és ezúton szeretnénk megköszönni a doktornő segítőkész munkáját, biztatását!

Azóta, 2013.szeptemberében megszületett második kislányunk:-)

További munkájához egészséget, kitartást kívánok!

 

M. Szilvia

E. Aliz Janka

"Szeretném megosztani Önökkel az örömhírt, hogy 2012. augusztus 17-én megszületetett várva-várt kislányom, E. Aliz Janka. Súlya 3020 g, hossza 52 cm. Korábban a meddőségi kezelések támogatásaként közel két évig jártam Önhöz beültetéses akupunktúrára. Négy sikertelen lombik után végül természetes úton megfogant a kisbabánk. Meggyőződésem, hogy ebben az akupunktúrás kezeléseknek komoly szerepük volt! Ezért ezúton is szeretném megköszönni mind szakmai munkáját, mind a lelki támogatást, buzdítást, amiben minden egyes kezelés során részesítettek!

Köszönettel:

M. Szilvia, boldog anyuka"

 

Nóra

2 hónapja jártam Önnél a Yamamoto Intézetben hólyagproblémákkal. Akkor megígértem, hogy mindenképp jelentkezni fogok, változott-e az állapotom a kezelések hatására.

A panaszaim szerencsésen megszűntek, ezért hálás vagyok.

Tanácsára elkezdtem egy csi kung tanfolyamot, azóta nagyon jól érzem magam a bőrömben.

Munkájához további sok sikert kívánok, remélem hamarosan ismét találkozunk.

Köszönettel:

Nóra

 

S.R. anyukája

Lányomat még valószínűleg a pocakomban 2005 szeptemberében érhette pillanatnyi oxigénhiány, mert amikor császárral az elso NST vizsgálat után kivették, jó volt az Apgar értéke, ügyesen szopizott, azonban mikor már nagyobb volt nem kezdett mászni önállóan... Innentől kezdve hordtuk (hordjuk) különböző fejlesztésekre.(Dévény torna, gyógyúszás, stb.)

2009 őszén a HRG gyógyúszáson találkoztunk olyan kis gyerekekkel, akiknek gondjuk volt a mozgással, beszéddel és megtudtuk hogy többen is a Yamamoto intézetbe járnak "szálbeültetésre". Utána olvastam. Mondták csodát ne várjak, de sokat segít majd. Hát így is lett!

Egyre felkészítettek: nagyon sírnak rajta a gyerekek, de ha vége rögtön megnyugszanak. Nálunk azonban nem így történt. Az én kislányom összeszorított foggal bírta ki a kezeléseket, soha nem hisztizett ha mondtam miért utazunk Bp-re, sőt már várta is.

Minden hónapban utaztunk majdnem 2 éven át.

Sokat ügyesedett, okosodott ez idő alatt. Járása rendezettebb lett. Egyre többet és szebben beszélt. Szobatiszta lett.

Most már csak a szakavatott szemek veszik észre a különbséget más gyermekekhez képest.

Ha valahol elakadunk majd újra felkeressük Gabi nénit!

Köszönjük!

 

Lukács Anita

Lukács Vera

"Lukács Vera* született: 2011. augusztus 28. 3220 gramm, 54 cm.

* A Vera a magyar nyelvben a Veronika önállósult beceneve, de a szláv nyelvekben önálló név, a jelentése HIT

"A tudatlan azt mondja: akkor hisz az angyalokban, ha látja őket.

A böcs megérti: akkor látja az angyalokat, ha hisz bennük."

Köszönünk mindent!"

 

E.G.

"Örömmel tájékoztatom arról, hogy kisfiam, Szabó Péter beültetéses akupunktúrás kezelése sikeres volt.

Kisfiam betegsége savós fülgyulladás: a bal fülében folyadékot érzett, és ez a füle be is volt dugulva, a hallása sem volt olyan jó, mint a jobb fülében. Öt beültetés után Ön azt javasolta, hogy nézessük meg a fülét szakorvossal, és ellenőriztessük a hallását. A fül-orr-gégész szakorvos a dobhártya megtekintése, és a hallása ellenőrzése után kijelentette, hogy gyermekem fülében biztosan nincs folyadék, és mindkét fülére egyformán jól hall. Azt is elmondta, hogy a kórelőzménye alapján az állapota rosszabbodására számított, és meglepődött a vizsgálat jó eredményén. Ez úton szeretném megköszönni a Doktornő segítségét, mert sikerült elkerülnünk a műtétet, amely során a dobhártyájába ültettek volna be egy kis csövecskét."

T.A.

Liza

"Hosszú eredménytelen próbálkozás után találtam Önökre, ezek után tavaly februárban történt az első fonálbeültetéses kezelés, majd július hónapban teherbe estem. Nem is tudom szavakba önteni azt a hálát és köszönetet amit Ön iránt érzünk a párommal. Liza kislányunk idén március 30-án született, gyönyörű és egészséges baba. A szülés után kialakult komoly fájdalommal járó ideggyulladásom is gyógyul , ugyanennek a terápiának köszönhetően. Kívánunk a Doktornőnek erőt egészséget, sok- sok boldogságot és sok eredményes kezelést."

M.T.

"A kínai orvoslás módszerével 10 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Köszönöm!"

E.T.

"Amikor először jöttem kezelésre, nagyon fájtak a lábaim, és a menopausával járó tünetekkel küzdöttem. Mára megerősödtem, javult a járásom, és enyhültek a tüneteim."

F.M.

"Amikor ide kerültem, állandó fülzúgásom volt és szörnyű rosszullétek kisérték napjaimat. Fél év alatt meggyógyultam, elmúltak a tünetek. Ma már nagyon jól érzem magam!"

B.ZS.

"El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok, hiszen mindössze két kezelés után gyermekünk megfogant. Ez egy komoly csoda, hiszen neves szakemberek már három éve nem tudtak megoldást meddőségi problémámra."

L.K.

"Köszönetet szeretnék mondani Nagy Imrének, aki-talpmasszázsaival, tudásával és hasznos tanácsaival- hozzásegített ahhoz, hogy két év sikertelenség után megfoganhasson a kisbabánk."

H.É.

"Leírva nagyon nehéz megköszönni mindazt a jót, melyet Önöknél kaptam. Arcidegbénulásomat közel fél év alatt gyógyította meg Hegyi Főorvosnő."

K.R.

"Közel egy éve járunk Hegyi doktornőhöz akupunktúrás kezelésre. Nagyon sokat segített a kisfiamon, aki súlyos beszéd fogyatékossággal és ataxiával küzdött. Most szépen beszél, jól tanul és könnyen kezelhető gyermek lett. Köszönjük."

O. I.

"2007 októberében csukló műtétem volt, szinte már a tollat sem tudtam megfogni, olyan fájdalmaim voltak. Többféle kezelést is kipróbáltam, de egyik módszer sem segített. Az első akupunktúrás kezelés után, amit Önöknél kaptam, végre aludni tudtam, és újra elkezdtem dolgozni. Nagyon szépen köszönöm, hogy visszakaptam a reményt."

K. F.

"Évek óta szenvedtem a fájdalomtól, ami fiatalon kezdődött. Senki nem tudott segíteni egészen 2007.-ig, amikor először jöttem el Önökhöz. Hihetetlen, hogy mennyit változott azóta az életem. Fájdalmaim csökkentek, a közérzetem sokkal jobb lett."

K. Z.

"Nagyon sokat segítettek nekem abban, hogy visszanyerjem korábbi életvitelemet. Problémám a szülés után merült fel, pánikbetegség formájában. Azonban 5 akupunktúrás kezelés és a pozitív hozzáállás meghozta az eredményét, ismét a régi vagyok."

Ú. K.

"Köszönettel tartozom a gondos és kedves ellátásért, 12 éve tartó fájdalmai múltak el a kezelések hatására. Visszanyertem a régi, aktív életem."

K. T.

"Ismételten kerestem fel az Intézetet, és megint - mint hosszú évekkel ezelőtt - megszüntették erős mozgásszervi fájdalmaimat, és ezzel visszakaptam életkedvemet is."

Zoltán, Siófok

"2007. novemberében jártam a Yamamoto Intézetben dohányzásról leszoktató kezelésen. Korábban nem hittem, hogy a cigaretta-mentes életem mágneses biostimulációs beavatkozással sikerülhet. A mai napig nehéz elhinnem, de tény hogy a kezelés óta nem gyújtottam rá!

Köszönöm segítségüket."

M. Z.

"Nagyon örülök, hogy rá találtam az Intézetre. Segítettek abban, hogy sikerüljön megszabadulnom 15 kg-tól, úgy, hogy ne éhezzem, ne legyek rosszul, és semminek ne érezzem hiányát."

V. K.

"Köszönetemet szeretném kifejezni, mert kisfiamon-aki mozgássérült és beszédhibás - sokat segítettek az akupunktúrás módszerrel. A kezelések hatására állapota sokat javult, a kis kezeit már használja, okosabb és bátrabb lett."

M. K.

"Férjemmel 2 és fél éve kisbabát szerettünk volna, lehetőség szerint természetes úton. Más módszer nem segített, azonban a 4. akupunktúrás kezelés után kiderült, hogy sok éves álmunk valóra válik. Köszönjük a hatékony módszert és a lelki támaszt."

Erzsi, Veszprém megyéből

"Kedves Doktornő !

Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy autóbalesetem után segített meggyógyulni.

Nagyon fájt a nyakam, és le volt merevedve, de miután kezeléseket kaptam, nagyon sokat javult, és újra tudom fordítani. Egy kedves, önzetlen embert ismertem meg Önben. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Intézetet."

V. Ottó

"Ezúton szeretném hálámat kifejezni, hogy 17 éve tartó szűnni nem akaró gerinc bántalmaimat ilyen mesteri módon és ilyen rövid idő alatt a módszer csökkentette illetve megszüntette.

Tisztelet érte."

Rozika

"Két és fél év szenvedés után újra látom a fényt, az örömöt, és nem érzem a fájdalmat.

Köszönet érte."

Gábor Andrea

"Négy év óta szenvedtem állandó fejfájástól, amely megnehezítette a mindennapi létezésemet.

Panaszaim már néhány kezelés után enyhültek, majd teljesen megszűntek. Hálás köszönet érte."

Sztéhló Edit

"Évek óta szenvedtem nyakfájdalommal és merevséggel. A panaszaim már egy kezelés után teljesen megszűntek. Hála a doktornő tudásának."

Hegyi Sándor és Hegyiné Ági

"5 éve tartó gerincproblémám lábzsibbadást és derékfájdalmat okoztak, amelyek a kezelések során jelentősen javultak.

Ezért mindketten hálásak vagyunk Önöknek."

Irénke néni, Gyömrő

"Hálás szeretettel írom e néhány sort, mivel 10 hónapi fájdalmas betegség után 3 kezelés után fájdalmaim jelentősen csökkentek. Mindenért köszönet."

B. Gabriella

"Alvási problémám és kezeim, lábaim hidegsége már az első kezelést követően megszűnt.

Mindent köszönök."

Pintér Judit

"Hónapok óta jártam orvostól-orvosig szédüléses fejfájásos és kéz- és lábzsibbadásos panaszokkal, amelyek a hagyományos kezelésektől nem javultak. Az első kezelés után már azon az estén a panaszaim enyhültek. További kezeléseket követően a panaszaim teljesen megszűntek.

Köszönöm az egészségemet és csak javasolni tudom másoknak is."

Tarnai Katalin

"Gerincműtétem után a bal lábfejem béna maradt és állandó görcsös fájdalmaim voltak.

Már az első kezelés után megszűntek a fájdalmaim, bénaságom 80%-ban javult.

Még egyszer köszönök mindent."

Gurney Anita kislánya

Gurney Anita

 

"Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Yamamoto Intézet munkatársainak.

Hosszú próbálkozás után, mindössze két fonálbeültetéses kezelést követően 2006. február 23-án megszületett lányunk, Anna.

Még egyszer köszönünk mindent!"

 

 

Horváth Judit kislánya: Nagy Judit

Horváth Judit, Sárbogárd

"A problémám az volt, hogy 2 évig nem maradtam terhes, pedig mindenféle kezelést kipróbáltam. Hallottam a Yamamoto Intézetről és a fonálbeültetéses akupuktúráról és gondoltam megpróbálom.

2004 elején jelentkeztem a kezelésre. Két alkalom után számomra megtörtént a csoda: terhes lettem.

2004.november 20-án megszületett kislányom, Nagy Judit, 3kg 40 dkg súllyal és 54 cm-es hosszal!

Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki itt dolgozik és nagyon köszönök mindent!"

 

Simonné, Kakas Brigitta, Szentes

"Négy éve szerettem volna kisbabát, eredménytelenül. 2003-ban 6-szor estem át inszemináción, de, sajnos, terhes nem lettem. 2004 áprilisában kezdtem el járni a Yamamoto Intézetbe cérnabeültetéses akupunktúrára és azóta 2005. március 10-ére várt kisfiam már meg is született! És ezt csakis ennek a módszernek köszönhetem!

Köszönetemet szeretném kifejezni a doktornőnek és asszisztensnőnek, akik segítettek mindenben!"

 

Csatlos Erzsébet, Fót

"1993 óta jelentkeztek panaszaim: gyomor- és bélpanaszok. Megnyilvánult ez hányingerben, heves hasmenésben, ami mostanáig tartott. Puffadás, hasi görcsök, fájdalmak, evés utáni azonnali székelés mindennapos volt. Kaptam kórházi kezelést, a házi orvosomtól rengeteg gyógyszert, de a helyzet nem javult, csak a gyógyszerek mellékhatásai jelentkeztek.

2004. júniusában jelentkeztem a Yamamoto Intézetbe fonálbeültetéses akupunktúrára. Először háromhetente jártam, de már a harmadik kezelés után megszűnt a hasi görcs. Az ötödik kezelés után már csak hetente egyszer volt hasmenésem.

Sokkal kiegyensúlyozottab lettem, nyugodtabb, elmúlt a gyomoridegesség. Jelenleg 5-6 hetente járok kezelésre, állapotom egyre javul és remélem, hogy hamarosan teljesen meggyógyulok.

Minden tiszteletem és hálám a doktornőé!"

 

Zsódos Sándorné, Szeged

"1996-ban kezdődött jobb oldali Trigeminus neuralgia betegségem. Napi 1 tabletta Tegretolt kezdtem szedni. Állapotom azonban fokozatosan romlott és 2003. májusában már napi 800-1000 mg Tegretolt szedtem, de emellett is óriási , sokszor rohamszerű fájdalmaim voltak. 2003. júniusában az Idegsebészeti Klinikán jobb oldali Gasser dúc glicerines inflintrátiót akartak végezni rajtam az elviselhetetlen fájdalom miatt, de megijedtem és nem engedtem a beavatkozást.

Ekkor egy akupunktúrás orvoshoz fordultam, aki egy ideig sikerrel kezelt és a Tegretol adagját is le lehetett csökkenteni. 10 hónap elteltével, azonban, állapotom kezdett visszafordulni, fájdalmaim nőttek. Orvosom azt közölte velem, hogy nem tud állapotomon tovább javítani.

2004 márciusában kerültem a Yamamoto Intézetbe tartós (fonálbeültetéses) akupunktúrára. 8 kezelésen vagyok túl és állapotom folyamatosan javul, fájdalmaim minimálisra csökkentek, javulásomat 90-95 százalékosnak ítélem.

Nagyon köszönöm, hogy megkaphatom a kezeléseket! Nagyon hálás vagyok a doktornő lelkiismeretességéért és kiváló szakmai tudásáért!"

 

Péter, Sárospatak

"Kb. másfél éve volt egy térdszalag műtétem és azóta nem úgy mozog a lábam, ahogy kellene. Hallottam a fonálbeültetéses akupunktúráról és gondoltam, hogy kipróbálom. Már néhány kezelés után érzékelhető volt az eredmény és a lábam azóta is kezelésről-kezelésre javul! Remélem, hogy ez folytatódni fog a teljes gyógyulásig! Nagyon jó tapasztalataim vannak és nagyon elégedett vagyok!"

 

Bauer Róbert, Veszprém

"2004. májusában lebénult az arcom bal oldala. A hagyományos kezelések, gyógyszerek - sajnos - nem hoztak eredményt, javulást. Augusztus óta járok fonálbeültetéses akupunktúrás kezelésre az Intézetbe. Azóta látványos javulás ment végbe az arcomon, a régi funkciók fokozatosan tértek vissza és a kezelések "mellékhatásaként" az eddig folyamatosan magas vérnyomásom is normalizálódott. Gyógyszert sem kell már szednem.

Köszönöm dr. Hegyi Gabriella főorvosnőnek és kollégáinak a segítségét, kedvességét!"

 

Szabó Ibolya

"Szeretnék köszönetet mondani dr. Hegyi Gabriellának lelkiismeretes munkájáért és szakmai tudásáért. 14 éve találkoztam a Doktornővel először, amikor fogyókúrás gondjaimmal kerestem meg őt. Közös munkánk eredménye 15 kg súlycsökkenés volt. Jelenlegi betegségemben (emésztőrendszeri) már az első kezelés után szép eredményeket értünk el.

Továbbra is bízom a Doktornő tudásában és sikeres gyógyulásomban!"

 

Lux László

"Tisztelt Doktornő! 30 évig dohányoztam. 2004. december 20-án részt vettem egy kezelésen. Azóta nem gyújtottam rá. A cigaretta egyáltalán nem hiányzik.

Köszönöm a segítséget!"

 

Látogatók száma: 

Az oldal a Gazdasági Minisztérium támogatásával készült

oldaltérkép

copyright Yamamoto Intézet 2005 (C)