Állapotfelmérés, megelőzés Dohányzásról leszokás Alvászavarok kezelése Agyi katasztrófa utáni rehabilitáció
Allergia / gombaszűrés Testsúly menedzsment Emésztési problémák Mozgássérült gyermek-rehabilitáció
Szívbetegségek szűrése Stresszoldás / meddőség Különböző eredetű fájdalmak Mozgásszervi (gerinc) betegségek
Rólunk
Elérhetőségeink
Diagnosztikai szolgáltatásaink
Gyógymódok - kezelési módok
Hírek, események
Könyv- és eszközajánló
Cikkek, írások
Partnereink
Oktatás, rendezvények
Pácienseink írták
English
 

GUNA Biolifting kezelések

      

A Yamamoto Intézet újdonsága:

A klasszikus homeopátia és a XXI. századi orvostudomány ötvözete az esztétikai bőrgyógyászat szolgálatában.

A ráncok kialakulása, a bőr tónusvesztése egyértelmű jelei az idő múlásának. A milánói egyetemen tesztelt, a GUNA olasz cég által kidolgozott és alkalmazott Bio-lifting ötvözi a legújabb kori orvoslás és a klasszikus homeopátiás medicina tapasztalatait, tudományos bizonyítékait.

Arckezelések technikái

A Guna Biolifting kezelésekhez olaszországi GUNA cég mezoterápiás steril ampulláit használjuk, melynek hatásmechanizmusa nem feltöltésen alapul.

Hatóanyagai közvetlenül a kötőszöveti mátrixba kerülve, szignálként szerepelve serkentik azon anyagok termelődését, melyek a szöveti rejuvenációt (megfiatalodást) eredményezik.

A megfelelő Guna termék kiválasztásával és alkalmazásával a javulási folyamat a szervezet saját energiáit felhasználva indul el és szelíden végbemenő hosszú távú változás következik be.

GUNA biolifting

Hatása:

A bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik, illetve a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak vagy a felesleges zsírpárnák csökkennek.

 • nem okoz mesterkélt hatású változást (ráncsimító hatása nem "feltöltés" következménye, hanem a bőrszöveti anyagcsere javulásának eredménye)
 • rendkívül kis mennyiségu, dinamizált hatóanyag tartalom
 • nincs ismert mellékhatása (terhesség alatt, krónikus betegséggel együtt élőknél is alkalmazható)
 • természetes, fokozatos, hosszú távú javulást eredményez
 • más terápiás eljárásokkal is kombinálható ( szükség esetén)

Mire alkalmazható a GUNA Biolifting kezelés?

 • Arcfiatalítás, ránctalanítás
 • Toka kezelés
 • Zsírbontás
 • Cellulit kezelés
 • Mell feszesítés

Kinél alkalmazható a GUNA Bio-lifting kezelés?

Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncait szeretné csökkenteni, illetve bőrének tónusát szeretné javítani.

Mire alkalmas?

 • A bőr fiatalítására, feszesítésére, ráncok eltüntetésére
 • Javítja a szöveti anyagcserét, ezáltal visszaadja a bőr üdeségét, rugalmasságát
 • A zsíranyagcsere optimalizálásával a helyi zsírfelesleg (toka, derék, has, comb, stb. ) csökkentésére

 

A kezeléshez 4mm -27 G-s tű ajánlott. A tűt teljesen be kell szúrni, merőlegesen a bőr felszínével, a képen látható szúráspontokba. Minden egyes injektálás során 0,2-0,3 ml hatóanyagot juttatunk be.

FAQ:

1.Olyan, mint a Botox, vagy más ráncfeltöltés?
Nem, a GUNA Bio-lifting csak természetes anyagokat tartalmaz, nem jelent olyan mértékű mesterséges beavatkozást a szervezetbe, mint a botox, és nem tartalmaz feltöltő anyagot. Ezáltal nem változtatja meg az arc mimikáját, sokkal enyhébb, finomabb, fokozatos, de látványos változást javulást eredményez.

2. Milyen mellékhatásokkal járhat?
Mellékhatások nem ismertek, mivel rendkívül alacsony koncentrációjú, dinamizált hatóanyagot tartalmaz.

3. Folytathatom-e a napi szokásos tevékenységemet a kezelés után?
igen.

4. Mehetek-e a kezelés után napra?
igen.

5. Mennyire megbízható?
Eddig 10 éve, 25 országban több, mint 10.000 orvos használja rendszeresen a GUNA esztétikai medicina termékeit. Legnépszerűbb termékünk a MADE. (további 5 ampullánk, más-más esztétikai indikációra alkalmas.)

6. Terhes vagyok / krónikus betegséggel élek együtt, probléma-e ez?
Nem

7. Hány kezelés javasolt?
5 és 10 között, heti vagy kétheti kezelési gyakorisággal. Félévente, évente egy emlékeztető kúra javasolt.

8. Hogyan alkalmazzák:
Igen vékony (mezoterápiás) tűvel (30G, 4 és 13mm) a bőr felszíne alá injektálva, vagy elekrophorézissel (tűnélküli mezoterápiával) bejuttatva.

9. Alkalmazható-e más terápiával együtt?
Igen, a GUNA Bio-lifting alkalmazható önmagában is, vagy más esztétikai kezelés hatásának fokozására.

10. Kezelés után mit tegyek én otthon?
Guna Anti Age Face /-Skin homeopátiás golyócskákkal, illetve a GUNA NATUR krémekkel fokozhatja az eredményeket.

11. Mennyibe kerül a kezelés?
A kezelés árát az Ön GUNA Bio-liftinggel foglalkozó szakorvosa határozza meg. A Bio-lifting kezelés nagyságrendileg olcsóbb a hasonló Botox, vagy más feltöltő terápiás kezeléseknél.

12. További kérdésekkel hova fordulhatok?
Forduljon bizalommal a Yamamoto Intézet orvosához, akivel megbeszélheti problémáját és a javasolt kezelést is személyes találkozáskor.

 

Kapcsolódó videó a Youtube-on

Dr. Hegyi Gabriella Guna arckezelést végez

 

Mikrotűs kollagénindukció terápiás készülék

A MEZOPEN a leginnovatívabb eszköz jelenleg hazánkban a bőrfiatalítás területén.

A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül tudja változtatani a tű méretét.

A dermarolleres képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal és vérzéssel jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb. nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződés és illetve a szöveti sérülés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

MEZOPEN - A 12 tűvel ellátott kezelőfej a bőrfelszínre merőleges irányban tűszúrásokat ejt. Ezáltal a rejuvenációs kezelések eredményességét növeli és biztonságosabb a páciens számára, mert jóval kevesebb az epidermális trauma.

MEZOPEN - A mezopen kezelőfej automatikus oda-vissza mozgása, azáltal, hogy gyorsan nagyszámú mikroszkópikus nagyságú tűszúrást ejt, megnöveli a kezelések hatékonyságát, miközben jóval kisebb fájdalmat és diszkonfortérzést okoz (mint a hagyományos roller).

MEZOPEN - A kezelések eredményessége az olyan ablatív kezelésekével vetekszik, mint a frakcionált lézer, IPL, Laser Resurfacing és a kémiai peelingek.

KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA

A bőrünkben lévő kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a vízmegkötő képessége folyamatosan csökken, ennek következtében alakulnak ki a szarkalábak, majd ráncok, valamint a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből. Az eljárás során az apró tűk, mikro sérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani,A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.A kollagén termelődés indukálása természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást, vagy allergiás reakciót. A folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is tart.

MEZOPENNEL TÖRTÉNŐ KEZELÉS

A MEZOPEN kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre. A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak a használt anyag 0,3 %-a tud hasznosulni a bőr felső rétegében, így nem tudják a kívánt eredményt biztosítani.

A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is egyaránt. Ahol tapasztalhatunk egy azonnali látványos eredményt, amely a hatóanyagnak köszönhető. Ezért kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata, hiszen ha nem megfelelő anyagokkal végezzük az eljárást, akár bőrkárosodást, bőrgyulladást, illetve allergiás reakciót válthatunk ki a bőrből.

Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása, valamint hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható.

Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűméretekkel, akár érzéstelenítés nélkül is lehet a kezelést végezni, a vendég egyéni érzékenységének és fájdalomküszöbének megfelelően.

TERÁPIÁS JAVASLATOK:

 • aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
 • mély ráncok eltüntetésére, halványítására
 • striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
 • atrófiás hegek kezelésére
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
 • ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
 • tág pórusok kezelésére
 • bőrfeszesítés, lifting kezelésre
 • bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
 • pigment hiányosságnál (hipo pigmentáció) melynek eredménye hegesedés
 • öregségi foltok

A MEZOPEN KEZELÉS ELŐNYEI:

 • Nincs ismert mellékhatása
 • Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.
 • Költséghatékony, az ára rövid időn belül megtérül, hisz a gép vásárlása után, már csak a tűs fejet kell megvásárolnia
 • Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után
 • Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap)
 • Nincs maradandó sérülés vagy heg
 • Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció
 • A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk
 • Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés (kivéve vadhús, lupusz eritematózusz, stb.)
 • Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül

KERÜLJÜK A MEZOPENNEL TÖRTÉNŐ KEZELÉST AZ ALÁBBI ESETEKBEN:

 • aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma stb.
 • herpesz
 • anyajegy
 • krónikus bőrbetegség
 • véralvadási problémák
 • gyenge gyógyulási képesség
 • rosszindulatú bőrelváltozások
 • aktív akne
 • ekcéma, arcpír (Rosacea), pikkelysömör
 • komoly solar keratosis (Tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok)
 • kiemelkedő anyajegy, szemölcs
 • keloid képződésre való hajlam
 • terhesség és szoptatás
 • kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás
 • érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység)
 • különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor

Képgaléria

>> Kattintson további képekért a galériában!

Látogatók száma: 

Az oldal a Gazdasági Minisztérium támogatásával készült

oldaltérkép

copyright Yamamoto Intézet 2005 (C)